Op Tweede paasdag  2022 (18 april van 12.00 tot 17.00 uur) hebben we  de Foodwalk/Stinzenroute met thema van het “De Wâldpyk en it Aai” (zie persbericht bijlage).

Daarom om inspiratie op te doen: Een rondje door de tuin. Genieten: alweer meer bloemen en kruiden die voorzichtig naar boven komen. Prachtige kleuren! Het wordt mooi weer, hoppa! De tuinkussens dus deze week in de bank. Dampende koffie staat klaar. Vrolijke paaseitjes zoeken en samen brunchen. Mijn voorpret. Kan mooi oefenen,  want deze week ook een groep die een streekeigen paasbrunch bij ons nuttigt. Mijn plan: Drie smakelijke muffins voor bij de paasbrunch op basis van ei.

Ei muffin met boerenkaas, knoflook, daslook, oregano en tijm .
Ei muffin met geitenkaas, geroosterde tomaatjes, brandnetel en tijm .
Ei muffin met tonijn, rode ui , en pesto , bieslook, en zwartmoeskervel, tijm

Ingrediënten afkomstig :
Bio Eieren van Fugelfrij en Bio-groente van Timpelsteed
Daslook, oregano, grote tijm, brandnetel ,zwartmoeskervel en bieslook uit de eigen EETTUIN van Op `e Stâl
Bio Geitenkaas Molkerei. Tonijn van van verantwoorde wildvangst van  wildvissers.

 

En vergeet Paasmaandag niet ons prachtige Foodwalk/Stinzenroute  Buitenpost/Kollum te wandelen en proef en ontdek onze streeklekkernijen.

 

Deel dit op: